27 septembrie 2023

AdBlue original în Moldova

AdBlue original în Moldova

AdBlue este un reactiv special dezvoltat pentru motoarele diesel de standard Euro 4 și superioare, echipate cu sistem SCR. Scopul său principal este reducerea nivelului de toxicitate al emisiilor. Pe lângă faptul că este ecologic, AdBlue ajută la economisirea combustibilului prin optimizarea performanței motorului. La utilizarea tehnologiei SCR, economiile de combustibil pot ajunge la aproximativ 5%.

Cumpărarea AdBlue în Agropiese la un super preț pretînseamnă economisirea resurselor, deoarece autoturismele echipate cu SCR consumă doar 1 litru de reactiv pe 1.200 de kilometri! Iar camioanele consumă în medie de la 1,5 până la 2 litri la 100 km. Asta înseamnă că Sintec AdBlue (GAS) cu un volum de 20 de litri este suficient pentru 2.000 km!

Este important să cunoașteți  riscurile în cazul achiziționării unui produs ne calitativ AdBlue. Un produs de calitate scăzută sau un reactiv deja diluat poate afecta negativ funcționarea sistemului. Componentele catalizatorului din SCR sunt extrem de sensibile la impurități și în special la metale. Utilizarea altor lichide poate anula garanția vehiculului dumneavoastră.

De unde să cumpărați AdBlue original în Moldova?

Firma Agropiese TGR este distribuitorul oficial al SINTEC, având licență VDA (număr de licență 0002199 din 8 martie 2013) pentru producerea reactivului AdBlue. Protejați-vă de riscul falsificării, achiziționând AdBlue original pe site-ul agropiese.md sau în magazinul nostru.

În stoc Sintec AUS 32 AdBlue cu un volum de 10 litri și AdBlue (GAS) 20 litri la un preț competitiv.

  Sus