Sistem de reducere

Sistem de reduceri

 

Sistemul cumulativ de reduceri: cu cât cumpărați mai mult - cu atât economisiţi mai mult!

Agropiese TGR oferă clienților un sistem cu discount cumulativ*, datorită cărora devine și mai profitabilă cumpărarea pieselor de schimb în unul şi acelaşi loc.

La Agropiese TGR există două direcţii ale sistemului de reduceri - pentru persoane fizice și juridice. Regulile pentru utilizarea unei cartele de reduceri permit titularilor de carduri, persoane fizice să le transmită unor terțe părți. Cartelele de reduceri pentru persoane juridice sunt nominative.

Puteți obține cardul de discount în orice magazin al reţelei de distribuție Agrogiese TGR când efectuați prima achiziție în suma minimă indicată în tabel.

Cardul de discount unificat este valabil în întreaga rețea de distribuție TGR Agropiese.

Agropiese TGR a implementat un sistem automat de reduceri la efectuarea achizițiilor online - prin contul dvs. personal. După înregistrare, la fiecare vizită a site-ului, pentru persoana juridică căreia i se cuvin reduceri prețurile curente la piesele de schimb și alte mărfuri vor fi afişate imediat împreună cu reducerea.

Agropiese TGR este lider pe piața mașinilor agricole din Moldova. Compania garantează clienților săi cea mai largă gamă de piese de schimb, prețuri excelente și calitate garantată. Un sistem cumulativ unic de reduceri face ca oferta noastră să fie și mai profitabilă!

*reducerile se aplică la piesele de schimb. Reducerile nu se aplică bunurilor licitate și bunurilor vândute la prețuri special.

  Sus