FAQ

Care este programul dvs. de lucru?
Magazin online agropiese.md este deschis între orele 8:00 şi 16:00, de luni până vineri și de la 9:00 la 13:00 sâmbăta. Vom răspunde la întrebările dvs. în messenger jivochat online și la mesaje personale pe pagina Agropiese TGR în Facebook.
Cum să vă găsesc?
Dacă aţi ales opțiunea „transport cu forţele proprii“, atunci puteţi face plata la case şi prelua marfa procurată în magazinul nostru online pe adresa: şos. Munceşti , 271/7, în complexul comercial Master Lux.
Cum facem comanda?
În magazinul nostru on-line, există trei moduri diferite de plată: transport cu forţele proprii - plata în numerar sau prin transfer ca persoană fizică sau juridică, prin curier - plata prin card de credit sau în numerar. Comanda poate fi perfectată în mod independent, prin intermediul cabinetului personal sau prin intermediul operatorului de la call center, solicitând un apel înapoi (butonul „Cumpără într-un singur clic“). Pentru mai multe informații despre cum să faceţi comanda accesaţi rubrica „Achitarea și livrarea“.
Pot cumpăra mărfuri în credit?
Magazinul online agropiese.md conlucrează cu instituția de credit Microinvest, care oferă împrumuturi rapid și cu un număr minim de documente.
Oferiţi garanții la produsele achiziționate?
Agropiese TGR este distribuitorul oficial pentru zeci uzine producătoare de piese de schimb si accesorii pentru automobile şi maşini agricole. Prin urmare, toate produsele sunt protejate prin garanția uzinelor. Structura companiei include departamentul de control al calității și departamentul de soluţionare a reclamaţiilor referitoare la rebut. Agropiese TGR respectă Legea RM privind protecţia drepturilor consumatorilor.
Oferiţi garanție la acumulatori?
La toţi acumulatorii pentru autoturisme se oferă o garanţie de 18 luni, iar la acumulatorii pentru camioane și acumulatorii pentru tractor – garanţie timp de un an.
Cum comandăm anvelopele?
Filtrul de selecție a anvelopelor funcționează atât după marcă și modelul mașinii, cât și după tipodimenisuni. Rezultatele căutării sunt sortate după preţ, producător, sezonalitate etc. Pentru anvelopa selectată, puteți utiliza o comparație. În continuare, puteţi perfecta comanda anvelopelor atât prin coş, cât prin intermediul operatorului de la call center, selectând opţiunea „Cumpără într-un singur clic“.
Cum poate fi selectată o piesă de schimb pentru tractoare, mașini agricole sau mașină?
Site-ul agropiese.md are un catalog pentru selectarea pieselor de schimb pentru tractoare sau mașini. Piesa poate fi găsită după un cod unic al Nomenclatorului sau după denumirea tractorului, mașinii agricole sau autovehiculului. Puteți consulta, de asemenea, operatorul de la call center prin linia fierbinte, care vă va ajuta să alegeți piesele şi va răspunde la întrebări suplimentare.
Cum de a afla despre promoții și reduceri?
Pe site-ul agropiese.md este o rubrică aparte, la care sunt anunţate promoțiile curente. Pentru a fi mereu informat cu privire la cele mai noi oferte, vă puteți abona la noutăţile noastre pe Facebook. Vă rugăm să rețineți că în sistemul Agropiese pentru clienți a fost creat un sistem special de reducere. Mai multe detalii – la rubrica Sistemul de discount.
  Sus