5 ianuarie 2022

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină?

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină?

Astăzi, există multe gadget-uri utile și gadget-uri pentru mașini care vor aduce un plus de confort sau pot fi foarte utile - atunci când călătoriți sau chiar zi de zi. Toate acestea nu pot fi numărate, dar vom enumera o serie de accesorii auto atât utile, cât și destul de plăcute, care vă vor face călătoriile mai confortabile și mai sigure.

Video înregistrator pentru mașină

Generațiile anterioare de DVR-uri auto nu au fost apogeul confortului. A fost necesar să le conectați la sursa de alimentare de fiecare dată, astfel încât să nu fie descărcate în niciun moment, ei înșiși păreau oarecum greoaie, puteau avea probleme cu elementele de fixare și nu erau ieftine. DVR-urile moderne nu provoacă exact nicio problemă: sunt elegante, discrete, nu necesită joc cu fire, ieftine, cu o perioadă lungă de timp și calitate video înaltă. Și, în același timp, îndeplinesc o funcție esențială. Înregistrările de la DVR-uri i-au ajutat de multe ori pe proprietarii lor în situații controversate de pe drumuri și la câte vor mai ajuta. Într-un cuvânt, DVR-ul duce cu siguranță în topul tuturor gadgeturilor binecunoscute, utile și atemporale pentru mașină.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Radar de parcare

Un radar de parcare va ajuta la rezolvarea problemei cu lipsa camerelor de parcare sau a senzorilor de parcare. În primul rând, acest accesoriu va fi foarte util șoferilor începători, dar șoferii experimentați știu și cât de insidioși pot fi stâlpii joase dintr-o curte necunoscută. Radarele de parcare pot avea si display-uri, astfel încât va raporta o abordare periculoasa atât cu sunet cât și cu imagine - nu mai rau decat sistemele standard de parcare.

Radarele de parcare autonome pot fi montate atât pe bord, cât și lângă oglinda șoferului. Modelele bugetare vor furniza semnale vizuale cu lumini indicatoare (LED-uri). Cele mai scumpe, care au un display complet, vor arăta și distanța până la obstacol, iar cele mai avansate vor afișa imaginea de la camera video - atât din spate, cât și din față.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Aspirator de mână

Un aspirator de mână mic va menține interiorul și portbagajul curate în orice moment. Acest lucru este deosebit de important atunci când este vorba de o familie cu copii. Toată lumea știe cât de instantaneu un salon se transformă într-un morman de gunoi cu ajutorul mânuțelor lor magice. Așadar, aspiratoarele moderne vor îndepărta firimiturile, praful și murdăria uscată. În același timp, aspiratoarele pentru mașini sunt acum silențioase, compacte (unele chiar se potrivesc în torpedo), cu o autonomie suficientă a bateriei (dacă sunt alimentate de o baterie de încărcare. Alte modele sunt alimentate de o „brichetă”). Un număr de modele de aspiratoare auto sunt echipate cu o funcție de umflare a roților. Setul de atașamente poate varia. Aproape toate vin cu o geantă convenabilă pentru depozitare și transport.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Autocompresoare

Daca nu ai un aspirator cu funcție de umflare a roții, atunci va fi foarte util să ai un autocompresor – un dispozitiv cu care poți returna presiunea într-o anvelopa cretata dupa o înțepare.

Autocompresoarele diferă în funcție de tipul de alimentare, puterea, precizia manometrului, lungimea cablului (dacă există), durata de funcționare. Autocompresoarele alimentate cu brichetă sunt considerate de mulți o opțiune periculoasă. Puterea sa poate duce la un scurtcircuit. Totuși, este mai liniștit să optezi pentru un model alimentat de o baterie „crocodil”.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Navigatori

Utilitatea acestui gadget este pusă sub semnul întrebării de programele și aplicațiile mobile care sunt disponibile pe telefon. Și totuși există situații în care navigatorul se poate descurca, dar telefonul nu poate.

Avand în vedere rata de descărcare a telefonului în modul navigator, este clar ca acesta trebuie ținut în permanență în sarcina de la rețea. Mulți oameni știu că cablurile telefonice din mașini funcționează adesea mult mai rău decât cele de la prize fixe. În astfel de cazuri, șoferul devine constant nervos și distras - indiferent dacă telefonul se încarcă sau nu. Și nimeni nu vrea să rămână fără telefon într-o călătorie lungă.

În al doilea rând, telefoanele funcționează ca navigatoare în timp ce sunt în rețea tot timpul. Aceasta înseamnă că într-o călătorie lungă, telefonul dvs. trebuie să fie în roaming și să primească întotdeauna un semnal. Da, există programe care nu necesită internet după așezarea traseului. Dar ei te vor ghida aproximativ și nu vor putea reacționa la schimbarea rutei.

În al treilea rând, telefoanele necesită montare. Dacă nu este acolo și telefonul zace cumva, atunci șoferul va fi distras și nervos, ceea ce implică oboseală psihologică și riscuri pentru siguranța traficului.

În cele din urmă, telefonul poate suna și turnarea dorită va fi omisă în timpul apelului.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Huse pentru scaune

Husele pentru scaune vin în soiuri foarte diferite și servesc unor scopuri diferite. Ele pot fi impermeabile, durabile, netede (de exemplu, în cazul în care aveți un câine care își ascuți unghiile), sau moi, calde - pentru șofer și pasager în timpul iernii, sau culoare elegantă, interesantă, care va actualiza designul interior ...

Pentru huse se folosește piele ecologică, velur, țesături, materiale sintetice - în funcție de sarcina care trebuie rezolvată - încălzire, curățare ușoară, latura estetică a problemei și așa mai departe.

În plus, scaunele auto pot fi „îmbunătățite” cu ajutorul tetierelor, care pot adăuga un aspect mai elegant sau mai sportiv mașinii.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Frigidere auto

Pentru cei care iubesc călătoriile în auto și confortul, acest accesoriu auto va fi foarte, foarte util. Este grozav să ai mereu cu tine băuturi reci vara, micul dejun sau gustări în stare excelentă și să nu picure în pachet, mai ales în timpul curselor lungi. Iar pentru pasageri, berea rece sau vinul alb pot fi destul de utile.

Frigiderele sunt la îndemână atât în ​​călătoriile lungi, cât și la ieșirile la picnic în weekend. Ele diferă foarte mult în volum (de la douăzeci la o sută cincizeci de litri), calitate și durata de răcire. Frigiderul auto poate fi amplasat atât în habitaclu cât și în portbagaj. Nu fac zgomot, sunt alimentate de la o priză de bord. Este important să instalați corect frigiderul: denivelările îl pot deteriora.

O alternativă la o unitate cu drepturi depline pe călătorii scurte pot fi sacii de frigider de cinci până la douăzeci de litri, care mențin răcirea până la zece ore.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Seturi de iarnă

Poate că seturile de iarnă sunt cel mai bun răspuns la întrebarea: „Ce trebuie să ai în mașină?” Raclete, mături, lopeți pentru zăpadă, mănuși, o lanternă - toate acestea sunt foarte corecte să le cumpărați în avans și, pentru orice eventualitate, să le aveți în portbagaj. Adesea, acestea și alte lucruri utile pentru sezonul de iarnă sunt vândute în seturi. Lopatele moderne (telescopice, pliabile, pliabile) sunt proiectate în așa fel încât nici să nu ocupe mult spațiu în portbagaj, dar în același timp vor juca un rol foarte important de mai multe ori.

În plus - dacă în zona dvs. sunt ierni severe - merită să luați în considerare lanțurile de pe perechea de roți motrice (lanțuri de zăpadă). Apropo, ele vor ajuta să ieși nu numai dintr-un năpăd, ci și din noroi adânc, există astfel de circumstanțe.

Ce ar trebui să conțină în mod ideal o mașină

Produse chimice auto pentru autoturisme

Grupul de cosmetice auto și chimie auto este o clasă separată de produse, dar întrucât este foarte util pentru menținerea unei mașini în stare bună, îl vom menționa ca ultim punct. În primul rând, acestea sunt deodorante care creează un microclimat plăcut în cabină. În al doilea rând, acestea sunt lichide de spălare a parbrizului care vă vor ajuta să faceți față gheții și înghețului iarna și cu insectele de pe parbriz vara. În al treilea rând, este antigel. Este întotdeauna indicat să păstrați un litru de lichid de răcire în portbagaj. În plus, va fi extrem de util să aveți mijloace speciale pentru a menține garniturile și îmbinările din cauciuc în stare bună în sezonul rece - astfel încât să nu crape și să nu scoată sunete neplăcute. Diferiți agenți de curățare interioare pot ajuta la îndepărtarea petelor dure de pe diferite tipuri de suprafețe: piele, plastic, țesătură și așa mai departe.

Acestea și alte accesorii auto și dispozitive suplimentare vor face timpul petrecut cu mașina dvs. mai plăcut, confortabil și mai sigur. Agropiese TGR oferă o gamă largă de accesorii auto.

  Sus