24 februarie 2022

Motoblocuri în Agropiese.md

Motoblocuri în Agropiese.md

De ce ai nevoie de un motobloc?

Aceste unități au intrat rapid în viața multor oameni care cultivă un teren în apropierea casei sau a cabanei de vară, fie că este o livadă sau o grădină de legume, o grădină cu flori sau o seră. Au intrat și s-au schimbat destul de mult. Pentru că aceste mașini relativ simple și ieftine pot crește impunător eficiența muncii unei persoane.

Cum să lucrezi pe un motobloc?

Motoblocurile sunt unități cu multe caracteristici utile pentru cultivarea solului, plantarea multor culturi, îngrijirea gazonului și recoltarea. Și acestea sunt doar cele mai comune caracteristici ale acestor mașini. Împreună cu unitățile montate, motoblocurile, de asemenea, perfect se descurcă la curățarea zăpezii și transportarea de mărfuri. Ele sunt potrivite pentru arat, plantat, udat, săpat, plantarea legumelor, cosirea fânului, nivelarea solului și fertilizare. Pot fi folosite chiar și ca mini tractoare.

Motoblocurile de dimensiuni mici, medii și mari sunt proiectate pentru suprafețe mici - de la o sută de metri pătrați la un hectar. Cântăresc până la un cent (cel mai puternic - sub două sute de kg), au o putere în intervalul de la 5 la 10 CP. Dar chiar și cu indicatori atât de modesti pentru agricultură, motoblocurile sunt capabile să proceseze solul la 16 - 30 de centimetri adâncime. Atunci când este agregat cu un tăietor adecvat, lățimea de lucru poate fi de până la un metru și jumătate.

Мотоблоки в Agropiese.md

Cum să alegi un motobloc?

Atunci când alegeți un tractor cu mers pe jos, trebuie să înțelegeți clar obiectivele și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. Nu ar trebui să cumpărați un motobloc mai puternic decât este necesar - precum și o unitate cu putere insuficientă. De mare importanță, ca și în cazul echipamentelor pentru suprafețe mari, este alegerea atașamentelor.

Мотоблоки в Agropiese.md

Tipuri și modele de motoblocuri

Cel mai adesea, motoblocurile sunt echipate cu un motor pe benzină în patru timpi. Aceasta este o soluție fiabilă, care oferă o tracțiune bună și un consum redus de combustibil. Tractoarele profesionale diesel sunt mai scumpe. Dar oferă o durată de funcționare mai lungă și moduri suplimentare de funcționare la viteze reduse.

Agropiese.md oferă motoblocuri de diverse tipuri și capacități. Acestea sunt motoblocuri Zubr, Belarus și Neva, motorină și benzină, cu putere diferită.

Motoblocuri "Zubr" - producție chineză. Aceste unități de pornire manuală sunt simple și fără pretenții. Motoblocurile „Zubr” au un sistem eficient de răcire a motorului, sunt echipate cu ambreiaj cu disc și pot fi echipate cu diferite tipuri de demaror (arc sau electric).

Motoblocurile puternice „Belarus” sunt produse de celebra fabrică de tractoare din Minsk. Sunt echipate cu motoare Honda (pe benzină), capabile să transporte până la 650 kg pe drumuri de pământ. Au ambreiaj cu mai multe plăci. Pentru motoblocurile din Belarus sunt produse o gamă largă de atașamente. La fel ca tractoarele Belarus, blocurile motoare MTZ sunt de înaltă calitate, nepretențioase și ușor de întreținut.

Motoblocuri „Neva” - de fabricație rusă, lider pe piața rusă și un exportator major în multe regiuni. Aceste unități extrem de competitive, de ultimă generație se numără printre primele mini-tehnici cu un raport bun calitate-pret. Sunt echipate cu motoare de producție americană sau japoneză. Motoblocurile dezvoltă viteză de până la 12 km/h. Pot fi echipate cu o mare varietate de echipamente și au o versatilitate maximă în utilizare.

Мотоблоки в Agropiese.md

Piese de schimb, garanție și reparații

Managerii companiei vor consulta fiecare client și vor selecta cea mai bună soluție pentru o anumită sarcină. Agropiese TGR este dealerul oficial al tuturor motoblocuri și producători de piese de schimb prezentate în catalog. Prin urmare, compania oferă un preț competitiv și o garanție onestă. Agropiese TGR a infiintat un mic departament de reparatii utilaje. Astfel, clienții companiei pot conta pe o bază de reparații calificată și eficientă.

Ceea ce este important, există o gamă largă de piese de schimb pentru toate mini-tractoare: cutii de viteze, axe motoare, pompe și garnituri, radiatoare, demaroare, rezervoare, supape și pârghii, toate piese electrice și așa mai departe.

Se ofera si utilaje atasate: freze si pluguri de diverse tipuri, săpătoare de gauri, cositoare, săpătoare de cartofi, cuplaje de plug si alte unitati. Este posibilă livrarea mini-echipamentului la comandă.

La fel, e posibil achiziționarea motoblocurilor și unităților suplimentare pentru ele în credit. Compania oferă livrarea la Chișinău și în toată Moldova.

Мотоблоки в Agropiese.md

  Sus